Tavasztól indul a beruházás a Felső- és Alsó-Tisza régiókban

A Bejárható Magyarország projekt támogatói szerződésének megkötését követően a Magyar Kajak-Kenu Szövetség kezdeményezésére Ibrányban és Csongrádban találkoztak a Felső-Tisza és Alsó-Tisza régió konzorciumi tagjainak képviselői. A megbeszélésen szó esett a megvalósítás ütemtervéről, a marketing koncepcióról és arról az interaktív felületről is, amely a jövőben segíti a túrázókat a programtervezésben.

Projekt megbeszélésre invitálta a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Bejárható Magyarország programban szereplő Felső-Tisza és Alsó-Tisza régió konzorciumi tagjait, az ibrányi és csongrádi találkozókon szó esett a program megvalósításának részleteiről. A projekt vezetése tájékoztatta a tagokat a közös feladatokról, bemutatásra került az az ütemterv, amelynek alapján az elkövetkező időszakban megkezdődhet a beruházások előkészítése és megvalósítása.

A helyszínek nagy részén már jól előkészített a program, több beruházás is elindulhat a tavasz folyamán, amelynek köszönhetően ezekben a régiókban már ősszel igénybe vehetőek lesznek a szolgáltatások.

A megbeszélésen a Magyar Kajak-Kenu Szövetség részletes marketing koncepciót mutatott be, valamint azt az interaktív felületet (viziturapont.hu), amely március végétől lesz elérhető, s amely segíti a vízitúrázni vágyókat programjaik és úti céljaik megtervezésében.